9 мая 2009 г., 12:34

Va Bank 

  Поэзия » Любовная
476 0 1

Ако при мен си дошла от мечтите,

то защо си съпруга на друг?

И защо, и защо ти играят очите,

с мен ли смяташ да тръгнеш от тук.

 

Носиш си женската своя несгода,

както си имаш разкошен палат.

Аз не знам и не питам каква си порода.

Имам ключ. И предлагам креват.

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??