30 jul 2008, 9:12

Важно 

  Poesía » De humor
778 0 3
 

Хайде стига бе, Цецке,

стига гадни скандали.

Няма ли в твоето грубо сърце

място за тези канали.

 

Мачът е важен,

важен и от значение.

Решава се съдбата

на едно поколение.

 

Ще пазарувам, добре де,

но на полувремето.

И кофата дори ще изхвърля,

когото му дойде времето.

 

Седни до мен, мила, почини си,

спри с този терор!

Тази вечер от теб нищо не искам,

дори таратор.

 

Мачът е толкова важен,

важен и от голямо значение.

А ти бе, идиот такъв,

как изтърва това положение.

 

Недей сега, мила, недей!

Сега се вълнувам.

Не мога аз в такъв момент

с теб да се целувам.

 

Обичам те, мила, обичам те,

много добре го знаеш.

Как може точно сега,

за такива неща да се терзаеш.

 

И хайде, моля те, мила,

ха дръпни си крачето,

така никак, ама никак

не се вижда полето.

 

Не търся, мила, скандали,

изобщо скандали не търся.

Просто за момент искам

от теб да се отърся.

 

Не плачи сега бе, мило!

Спри се, моля те, недей!

Виж, виж, усмихни се,

ето, спирам мача, край.

© Хийл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??