6 jul 2007, 16:57

Ваканционните сезони 

  Poesía
568 0 3
Лято е сега! Започна ваканцията!
Много ми е гот! Ще свалям батко
от нашия народ!

След няколко дни на море!
Много ще ми е добре! Много
мерак имам за пиене до
късен мрак!

Ще се прави и една диета,
нали ще сваляме момчета!?
Но и да съм като слон, пак
викат ми бонбон!

Сладоледът е в ръка, с късата
пола, блуза с голямо деколте,
кой сега е демоде?

На дискотека всеки ден, но
умора няма в мен! За утре
нямам и представа, все
едно е, само купона да става!

Краят на ваканцията е далеч!
Наще заминават на почивка,
голяма съм щастливка!

Пиене, цигари, батковци, купони...
Най-хубави са ваканционните
сезони!!!

© Любослава Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Весело се е получило с батковците !
  • Поздрав за стиха!
  • е да...при мен не са много ваканционни Лятото ми е по-скоро сезон за бачкане хахах ама на теб пожелавам много яки запивки и чаровни забивки
Propuestas
: ??:??