Морето ме мами:
- Ела сред вълните!
Обичаш ли слънце? -
с усмивка ме пита...
Гората ме вика
сред китни поляни.
За ягодки, гъбки
отрано ме кани...
И книжката смига
и листи разтваря:
- Вземи ме, детенце,
и с мен разговаряй!
Ваканция имам,
доволен съм много!
Приятел да бъда
и с тримата мога...
© Мария Todos los derechos reservados