Jun 5, 2013, 1:08 PM

Ваканция 

  Poetry » For kids
935 0 14

Морето ме мами:

- Ела сред вълните!

Обичаш ли слънце? -

с усмивка ме пита...

 

Гората ме вика

сред китни поляни.

За ягодки, гъбки

отрано ме кани...


И книжката смига

и листи разтваря:

- Вземи ме, детенце,

и с мен разговаряй!


Ваканция имам,

доволен съм много!

Приятел да бъда

и с тримата мога...

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??