24 oct 2018, 22:52

Валери Симеонов "се извини" 

  Poesía » De humor
360 0 0

"Бойко мъничко ме понатисна,

децата ви са болни всъщност,

макар че от крясъците ви ми писна.

Просто сам разкрих своята същност."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??