Ям, защото може би
съм бременна
някъде
из бъдните ми дни.
Или може би
за надеждата.
Като плацебо или нещо си.
Сигурно съм много
преувеличена
до вманиаченост
и заключени сълзи
от писък.
Бяс обхваща ли ранените
или просто стъпки от следи?
© Йоана Todos los derechos reservados