26 mar 2010, 21:30

Вампири 

  Poesía » Otra
1089 0 5

Вампири

 

Емоция издава лицето пребледняло,

желание разпаля ледената кръв,

със сладост се изпълва безсмъртното му тяло,

като звяр той сграбчва поредната си стръв.

 

Но не любов го тласка –

да си влюбен що е – той не знае.

Кърви иска, а не ласка –

за вампирите това съдба е.

 

След кървавата баня той прави жертвата покойник –

поредният, почувствал със живота тежката раздяла.

А вампир с вампира все е двойник –

ще изчезне, щом зората е изгряла.

© Мег Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??