5 ene 2017, 0:55

Вариации на тема „дъга“ 

  Poesía » Filosófica
264 0 1

дъга след дъжд на
БОГ напомня - нов потоп
да не настъпва

 

на БОГ дъга след
дъжд напомня - нов потоп
да не настъпва

 

да не настъпва
нов потоп - дъга след дъжд
на БОГ напомня

 

да не настъпва
нов потоп - на БОГ дъга
след дъжд напомня

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • алтернативно:

    дъга след дъжд — на
    Бог напомня — нов потоп
    да не допусне
Propuestas
: ??:??