Jan 5, 2017, 12:55 AM

Вариации на тема „дъга“ 

  Poetry » Phylosophy
267 0 1

дъга след дъжд на
БОГ напомня - нов потоп
да не настъпва

 

на БОГ дъга след
дъжд напомня - нов потоп
да не настъпва

 

да не настъпва
нов потоп - дъга след дъжд
на БОГ напомня

 

да не настъпва
нов потоп - на БОГ дъга
след дъжд напомня

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • алтернативно:

    дъга след дъжд — на
    Бог напомня — нов потоп
    да не допусне
Random works
: ??:??