14 mar 2008, 16:26

Василена 

  Poesía » De amor
812 0 3

Дарени са миговете наши

Дарена е любовта ми към теб

Дари ми радост

 

Важен е твоят избор

Важната в него си ти

Великолепен чар омаен

 

Крайна е любовта моя

Крайни са чувствата

Красива си ти

 

 

ХАРЕСВАМ ЧАРА ТВОЙ

ХАРЕСВАНА СИ ТИ

ХУБОСТТА ВЪЗЛЮБЕНА ОТ МЕН

мигът щастлив  е

верни са чуствата мои

дочакана е любовта

 

© Стефан Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??