Дарени са миговете наши
Дарена е любовта ми към теб
Дари ми радост
Важен е твоят избор
Важната в него си ти
Великолепен чар омаен
Крайна е любовта моя
Крайни са чувствата
Красива си ти
ХАРЕСВАМ ЧАРА ТВОЙ
ХАРЕСВАНА СИ ТИ
ХУБОСТТА ВЪЗЛЮБЕНА ОТ МЕН
мигът щастлив е
верни са чуствата мои
дочакана е любовта
© Стефан Тодоров All rights reserved.
Поздрав!!!