28 feb 2007, 20:49

вдишвам 

  Poesía
784 0 3
ароматизатор. розов станиол. лепкав радиатор. джин и дефламол. тихо! приближава... спи... и отминава. животът ни изтича. прилича привлича. мириша на болка, мириша на страх. лице, обиколка. пергел. игла. прах. забравих, оставих, прости! промени! очаквам, оплаквам невзетите дни. побързай. почакай. постой. права линия. после завой. замръзвам. изтръгвам искри. потръгва. и после боли. сълзи, гнои, но не кърви. Режи! Дълбай! Търси! Търси! откажи се. напусни. АЗ СЪМ ПРОЗАК. ВАЛИДОЛ. АЗ СЪМ КАМЪК, С ВКУС НА СОЛ. МЪРТВО ТЯЛО, ГНЯВ СЪБРАЛО. ТВОЕ ВСЯКАК И ИЗЦЯЛО.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса
  • Май вече ни е писнало от чалги и НЯКАК СИ различното много ни допада Поздравче
  • Не само че е интересно, не само 4е спира дъха...то е изумително...
    "мириша на болка, мириша на страх"- оставяш ме без думи.
Propuestas
: ??:??