3 feb 2018, 0:38

Вдъхни ме! 

  Poesía » De amor
485 5 6

Вдъхни ме! Аз съм топлият южняк!
Чудакът със зелените боички.
И идвам да ти бъда нежен знак
за чудо от поезия и птички.

 

Вдъхни ме! С дъх се ражда всеки звук
и той в сърцето приказно рисува.
Снегът ще се превърне на капчук
и хладното далеч ще отпътува.

 

Вдъхни ме! Аз съм мирис на живот
и идвам твоя блян да изживея.
Преди мечтата да завърже плод -
с най-хубавите думи ще те сгрея.

 

Вдъхни ме! Въздъхни ме! Всеки зов
в красив сезон се сбъдва по-нататък.
И всяка нова пролет е любов,
в зеленото на своя отпечатък.

 

Ясен Ведрин
(Сбъдната Вселена)

© Ясен Ведрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??