3 sept 2019, 10:28

Вече 

  Poesía
150 0 0

от утробата на майката природа
вече седем небеса разкритие
раждат се любов и обич
..............................
ех — възхита е

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??