17 dic 2008, 15:38

Вече... 

  Poesía » Otra
593 0 2

Вече дори не мога да плача,

сълзите ми пресушили са се.

Сама и боса през гората крача

и търся спомени, самоунищожили се...

 

Вече дори не мога да спя,

очите ми не искат да се затварят.

Останала с болка и тъга,

ръцете ми за никого вече не ще се отварят...

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??