17 дек. 2008 г., 15:38

Вече... 

  Поэзия » Другая
601 0 2

Вече дори не мога да плача,

сълзите ми пресушили са се.

Сама и боса през гората крача

и търся спомени, самоунищожили се...

 

Вече дори не мога да спя,

очите ми не искат да се затварят.

Останала с болка и тъга,

ръцете ми за никого вече не ще се отварят...

© Кристияна Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??