26 may 2009, 9:17

Вече в България няма живот 

  Poesía » Civil
724 1 9

 

Вече в България няма живот -

само лайф, само лайф, само life!

 

Вече в България няма любов -

само лав, само лав, само love!

 

Вече в България няма народ -

само пипъл, и пипъл, и пипъл!

 

Затова пък

си имаме "Българско радио" -

дето тàкси в България сбира,

 

но със сингъли,

сингъли, сингъли, сингъли -

само с сингъли пълни ефира!

 

И не стига,

че своите песни изгонихме,

но подучваме и Македония!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??