Вече в България няма живот -
само лайф, само лайф, само life!
Вече в България няма любов -
само лав, само лав, само love!
Вече в България няма народ -
само пипъл, и пипъл, и пипъл!
Затова пък
си имаме "Българско радио" -
дето тàкси в България сбира,
но със сингъли,
сингъли, сингъли, сингъли -
само с сингъли пълни ефира!
И не стига,
че своите песни изгонихме,
но подучваме и Македония!
© Ангел Чортов All rights reserved.