20 ago 2020, 0:11

Вечер 

  Poesía » Otra
730 0 1

Залязва летният ден,

птичи песни простора огласят.

Заспива градът уморен,

хората в сън се унасят.

 

Алее небето, гаснат лъчи,

хлад в мрака се усеща.

Затварят се кротко очи

след молитва гореща.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??