Aug 20, 2020, 12:11 AM

Вечер 

  Poetry » Other
761 0 1

Залязва летният ден,

птичи песни простора огласят.

Заспива градът уморен,

хората в сън се унасят.

 

Алее небето, гаснат лъчи,

хлад в мрака се усеща.

Затварят се кротко очи

след молитва гореща.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??