16 ene 2013, 21:25

Вечер над Ахтопол 

  Poesía » De amor
614 0 14

Лежи самотна лодка на брега –

забравена, скрибуцаща коруба!

До нея друга в пясъка – една

пресъхнала душа с обшивка груба!

 

С разбито, кухо, дъсчено сърце,

проплаква, заглушена от прибоя...

Животът куп надежди ми отне,

но спомените дълго ще са мои!

 

Че търси пристан вечно любовта,

понесена от морските талази

към този бряг, над който вечерта

припада тихо, спомени да пази!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??