3 mar 2011, 13:50

Вечна 

  Poesía
557 0 1

 

 

И мене смъртта не може да вземе,

и няма да изстине във вените кръвта,

у мене сила нечовешка дреме  -

аз съм се родила на дъното на пропастта.

И в гроба сърцето пак ще тупти,

и очите ще търсят небе,

защото душата ми веч ще гори,

душа - безсмъртно дете.

© Мария Панкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??