Във косите ми кичурът бял
тази обич до край ще напомня!
Кой от двама е по-остарял?
Тъй изстрадана... Тя ще ни помни!
Изживяхме я само със теб!
Всички други носталгия носят...
Тези, другите, нямаха ред...
Имитирахме божите пости...
Да обичаме след любовта?!
Толкоз трудно и толкова сложно...
Тя в живота е само една...
И какво от това - невъзможна?
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados
поздрав!