26 oct 2024, 11:45

Вечно ще я има 

  Poesía » De amor
130 3 0
     Вечно ще я има

 

Във утрото се ражда любовта,

докосва всяко кътче на душата,

понесла с есенни крила

усмивката красива на мечтата.

 

Живее в цветовете на деня,

на розата в дъха вълшебен,

дошла е тя от вечността

и сътворена е в свят древен.

 

На музиката в звуците трепти,

сърцето се вълнува, преоткрива

красивите очи, черти

и щастието чудно съществува.

 

Живее в мене любовта,

тъй нежна и недостижима.

Ти само протегни ръка

и нея вечно ще я има!

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??