20 jun 2007, 10:43

Вечност 

  Poesía
642 0 5

Дори птиците повярваха,
че не може нищо да ни раздели
Лутайки се между небето и земята,
там, далеч от тълпата,
сляха се две влюбени души.


п.с.:Вдъхновено от филма "Тетрадката".

© Таня Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??