22 may 2007, 12:38

ВЕЛИКДЕН 

  Poesía
675 0 4
                     Великден

Христос воскресе! В този светъл ден
празнуват вярващите християни!
Кънти в душите патос, вдъхновен
и вси ликуват радостни, засмяни!

Той жертва се, за да живеем в мир!
Понесе болката, за да изкупи
греховните постъпки, а подир
възкръсна, за да ни поучи !    

И светлите ни помисли и чувства
Възкръсват с песен днес от пепелта!
И нека вяра, обич, благородство,
изпълват  вечно нашите сърца !

И нека станем по-добри и честни!
Да се обичаме и да творим!
Да полетим с мечтите си чудесни!
Със силна вяра злото да сразим!

Да хвърлим миналото зад гърба си
и  нов живот да почнем занапред!
И ново място в него да потърсим!
С любов, амбиция и нов късмет!

Да благодарим на Господ, че ни има
и ни прощава всичко, що  грешиме!
Да се разкаяме и промениме!
С любов да шепнем неговото име!
08.04.2007 г.          

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??