21 abr 2014, 11:32

Великден 

  Poesía
407 0 0

   Великден

 

 Той е празник свещен

 и благословен,

 да ни носи радост

 и да осветлява всяка младост,

 да ни дарява с опрощение,

 на всеки благословение,

 да чуеш от ближния си нежен зов,

 за любов всеки да е готов!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??