Великден
Великден е светъл празник
празник за душата
на Великден с радост шарим яйцата
и щом влезем в божия храм
ни обзема една надежда един план
Както Исус е възкръснал облян от светлина
така и вяра стопля нашите сърца
вяра за по-добри дни
за свят създаден от топлина
И с поздрав Христос Воскресе
се поздравява всеки и стар и млад
и му се струва че светът е станал
по-добър и по-свят.
© Галина Бърдарова Todos los derechos reservados