29 abr 2008, 8:55

Великден 

  Poesía
721 0 3
За Възкресение Христово
вече всичко е готово.

Замесих курабии и козунаци
за моите юнаци.

Направих сумати яйца
като пиленца с крилца.

И други като индианци и принцеси,
за да задоволя всички детски интереси.

Остава само да дойде този ден -
тъй дълго чаканият Великден.


© Емилия Трайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??