Великият смисъл
Да е велика?!
Велика е!
Да е болка?!
Болка е!
Да е няма?
Няма е!
Но говори,
чрез нечии сърца!
Мечта ли е?
Много повече е!
Тя е смисъл
на всеки живот!
Да е тиха?!
Не, не е!
Обича шумът
на туптящи сърца
Да е велика?!
Велика е!
Смисъл е
на всеки живот!
Да е дума?
Не, не е.
Но хората
наричат я любов!
© А.А. Todos los derechos reservados