ВЕНЕЦ СЛОЖИ
Венец сложи на моята глава
и вплитай в него Своите слова!
Цветята подбери О, Боже мили!
Цветя и билки - да ми дават сили.
Венец сложи, венец сложи О, Боже!
Той мене да ми пази . И да може
от ден във ден все сили да ми влива.
Да зная пътя ми къде отива.
Към мъдрост Ти посока покажи ми!
Да тръгна на уста със Твойто име.
Тогава нека буря да ме кърши!
Любовта към Тебе да не свърши!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Пожелавам на твоята глава Неговия венец да усетиш, защото си млад и бъдещето е пред тебе! Амин!