24 abr 2013, 10:09  

Veni, vidi... 

  Poesía » Otra
530 0 2

                                                                                "Дойдох, видях  и... си отивам"

                                                                               девиз на Николай Апостолов ( koli4a)

 

Дойдох внезапно, без да го желая,

с приумиците страстни на плътта.

Родих се, може би за да узная,

дали е само сън несбъднат тя.

 

Видях какво ли не, любов и болка.

И плач от нежност и от гордост смях.

Наивен бях, послушен бях... И колко

вини и грешки имам не разбрах.

 

Ще си отида - облак теменужен,

разпръснал щедро сетния си дъжд.

Дано поне съм бил на някой нужен,

любим, приятел, брат, баща и мъж.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Как няма да е хубаво, щом е писано за мен!
    Благодаря от сърце, Нина!Може ли да ми го пратиш по пощата: apostolov_1943@abv.bg
    Оценявам жеста!
  • Много хубаво!
Propuestas
: ??:??