"Дойдох, видях и... си отивам"
девиз на Николай Апостолов ( koli4a)
Дойдох внезапно, без да го желая,
с приумиците страстни на плътта.
Родих се, може би за да узная,
дали е само сън несбъднат тя.
Видях какво ли не, любов и болка.
И плач от нежност и от гордост смях.
Наивен бях, послушен бях... И колко
вини и грешки имам не разбрах.
Ще си отида - облак теменужен,
разпръснал щедро сетния си дъжд.
Дано поне съм бил на някой нужен,
любим, приятел, брат, баща и мъж.
© Нина Чилиянска All rights reserved.
Благодаря от сърце, Нина!Може ли да ми го пратиш по пощата: apostolov_1943@abv.bg
Оценявам жеста!