25 dic 2009, 1:20

Весела Коледа! 

  Poesía » Otra
584 0 2

 

Ти си толкова властна жена,
за която аз винаги съм мечтал!
Караш ме всеки ден, като съм с теб,
да се чувствам, все едно ми е за първи път.

Само една ще е причината за това.
Казваш се Женя!
Ако в името ти една буква сменя,
пак ще е същото, защото няма да сгреша.

Получава се Жена!
Това е обръщение, което всяка девойка чака.
Иска с все сили някой да и го каже –
“ти си моя жена”, макар и в добрия смисъл. 

На този свят няма мое, няма твое.
Всичко се свързва с дума една!
В моята глава и сърце, тяло и ум,
усещам и ми го повтарят, че това си ти.

Може да не вярвяш в момента,
но само ми дай шанс да видиш.
Обичам те все още по същия начин,
откак те съзрях в онази хладна нощ!

© Георги Дянков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??