22 ene 2007, 16:33

ВГРАДЕНА 

  Poesía
741 0 15

Камък след камък

младостта си зазидах.

Очичерен пламък.

Не любих, а скитах.

Тежка мистрия.

Няма сполука.

Глътка ракия.

Тясна пролука.

Посления камък

пропука зората.

Плаче зидаря -

готова стената.

Бяла и влажна

като моята шия.

Камък е само -

светла магия.

Вградиха ме, мале.

Душагълъб ален.

Либе си нямам.

Дувар плаче жален.

© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??