10 oct 2008, 9:41

Вихрушка 

  Poesía
667 0 3
 

                    ВИХРУШКА

 

 

Танцува момиче с нежност на лебед.

Изгаря до бяло - пръска лъчи.

Гласът струнен прозвънва във тебе.

Сякаш ме галят всевишни очи.

 

 

Вихрушка се вие - спирала от звуци.

Космическа песен над теб се излива.

Лебед пее - немеят небесни капчуци.

 

...Песента със звездите се слива.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??