10.10.2008 г., 9:41 ч.

Вихрушка 

  Поезия
783 0 3
 

                    ВИХРУШКА

 

 

Танцува момиче с нежност на лебед.

Изгаря до бяло - пръска лъчи.

Гласът струнен прозвънва във тебе.

Сякаш ме галят всевишни очи.

 

 

Вихрушка се вие - спирала от звуци.

Космическа песен над теб се излива.

Лебед пее - немеят небесни капчуци.

 

...Песента със звездите се слива.

 

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??