10 abr 2009, 13:05

Вихрушка 

  Poesía
354 0 2

 

           ВИХРУШКА

 

Вихрушка от минали дни -

разпилява спомените в мене.

Като куче зад домашните стени -

за бита душата вързана стене.

 

Животът вплита ме в игри.

Забързаното време давя с вино.

Надеждата в мен едва гори -

герой съм в черно-бяло кино.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??