7 oct 2009, 12:09

Виж... 

  Poesía » De amor
497 0 0

Виж ме, най-после,
обичай ме, моля ти се...
Къде да отида?
Къде ще ме извика тя?
Коя е тя, тази вечер?
Ти ли ще си тази, дето ще ме лъже пак?
Давай!
Направи се, че имам значение, използвай ме...
Тази вечер е твоя, наша няма начин и да бъде,
аз нямам значение, нямам сила да взема решение,
да те оставя не мога,
а ти никога няма да си моя,
нито ти, нито друга,
самотата е моята бъдеща съпруга,
да - вземам я,
целувам я и вечно ще живея с нея...
Остава се пак надежда, но тя пак не ме поглежда...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??