26 nov 2013, 22:44

Виждам те 

  Poesía » De amor
636 0 2

Виждам те - да, теб!

Не се опитвай да си бесен.

Чувам те като любим куплет

на стара, но любима песен.

Недей да бягаш от страстта,

на която си обречен.

Това е само твоята съдба -

твоят блян предречен.

Не се опитвай да се скриеш,

лудостта ти е една.

Време е да си признаеш -

аз съм твоята искра.

© Петя Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, наистина е приятно някой да хареса моите мисли!
  • Много, много, много красиво!Докосна ми сърцето!БРАВО НА ТЕБ!
Propuestas
: ??:??