26.11.2013 г., 22:44 ч.

Виждам те 

  Поезия » Любовна
630 0 2

Виждам те - да, теб!

Не се опитвай да си бесен.

Чувам те като любим куплет

на стара, но любима песен.

Недей да бягаш от страстта,

на която си обречен.

Това е само твоята съдба -

твоят блян предречен.

Не се опитвай да се скриеш,

лудостта ти е една.

Време е да си признаеш -

аз съм твоята искра.

© Петя Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, наистина е приятно някой да хареса моите мисли!
  • Много, много, много красиво!Докосна ми сърцето!БРАВО НА ТЕБ!
Предложения
: ??:??