28 jun 2018, 22:55

Винаги съм те обичала 

  Poesía » De amor
354 0 0

Винаги съм те обичала. Светът разбра.
Винаги съм те обичала. И без крила.
Винаги съм те обичала. Душата ми осиротя.
Винаги съм те обичала. Щастлива съм била.

 

Винаги съм те обичала. Прогоних те.
Винаги съм те обичала. Не помниш ли?
Винаги съм те обичала. Отрови ме!
Винаги съм те обичала. Ще дойдеш ли?

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??