Капка вино
по устни
зажаднели
рубинен цвят
и толкоз красота
погледът искрящ,
инстинкти сгорещени
невидими следи,
по тях ли да вървя.
Виното червено
във вените лудува
сетива ликуват,
търсят близостта
задръжките изчезват,
духът празнува
нощ безпаметна,
жертва на Страстта.
Призори без сили
от нощното безумие
в едно ще бъдат слети
двете ни тела
звездите ще изчезват,
ще чезне новолуние
утрото ще ни събуди,
започва пак деня.
Ноември,2019г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados