20 ago 2008, 10:13

"Виновен" 

  Poesía
499 0 0
Виновен  съм!
                -   затуй, че се родих...;
Виновен съм
                - едва се промених...
Виновен съм
                 - страданието споделих...

Виновен съм
                    - тьй много скитах...
Виновен съм
                    - от сладости опитах...
Виновен съм
                   - приятели зачитах...
Виновен съм
                   - от виното отпивах...

Виновен съм
                  - Света не промених...
Виновен съм
                  - до Мене се допитвах.
Виновен съм
                  - от Снобското се отвратих...

Виновен съм,
                   че слабите не сритвах...
Виновен съм
                 - прахта на друг не смитах...
Виновен съм
                 - с криле, мечти политах...
Виновен съм, ала... поне от Свободата си отпивам.

Виновен съм, за това, а... вие...?
            

© Емилио Катана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??