16 abr 2006, 20:54

Виновна 

  Poesía
837 1 0

Недей да ме измъчваш
върви по пътя свой
тръгни отивай си...
Иди при нея;
съди ме ако искаш,
ако искаш изгони ме -
знам - не трябва да сам с теб.
Живота свършва, за мене няма изход...
знам, че трябва да си идеш.
Не мога да те задържа -
съдбата своя аз избрах.
Да бъда друга... нечовечна...
иди при нея - може би е по-добра,
а мен ме забрави...
мрази ме, ако заслужавам,
но знай, че няма път назад,
всичко сварши...
вината в мен гори и тихо пак нашепва
върви отивай си ти...

© Стела Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??