26 nov 2007, 14:12

Виртуална любов 

  Poesía » De amor
3464 0 19

                              ВИРТУАЛНА ЛЮБОВ


До мен си ти, а пък те няма -
досадни километри ни делят.
Но мисълта за тебе окрилява
и сякаш ти си в моя град.


Реалност ли си, или сън? -
гласът ти нежно ме погали.
Но ”скайп” или мобилен звън
дали искрата ще разпали?


Не мисля разстоянието за проблем,
щом с теб желаем да сме двама” -
ехтят неспирно думите ти в мен
и София е... центъра на Варна.


Броиме дните ден след ден
до срещата очаквана, мечтана.
И ето ни - със поглед озарен,
в прегръдка толкова желана.


Как искам този миг да спре
във времето, което все не стига,
да ме докосват твоите ръце
и любовта във нас да блика.


МАГИ

 

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??