Какво съм аз?
Зелена малка точка на екрана.
Ти също си зелена малка точка,
но за мене си голяма,
събрала няколко вселени,
извикваща във мен
радост, трепет или пък тревога.
Любов това да нарека не мога.
Не че не чувствам го така, ала не смея
защото само точка съм една...
Е, иначе съм си жена,
но пък едва ли имам право
въздушни кули да строя...
Задавам си въпроси:
Ти също ли изпитваш топлина и трепет и копнеж?
Или при тая точка спираш,
ако е бурно другаде
и ти е невъзможно там да акостираш?
Дали си ми приятел ти?
Или пък може би...?
Все пак не е съвсем невероятно...
Точката зелена от чакане и търсене на яснота се изморява.
Вярата ѝ се разколебава.
Надеждата ѝ намалява.
Все повече се натъжава, самообвинява...
И се отдалечава...
И... END.
Без Happy и с една блуждаеща Любов из виртуала.
© Blue Todos los derechos reservados