8 abr 2009, 9:51

Вкусно е да бъдем заедно 

  Poesía » De amor
576 0 0

 

Ръцете ти, полепнали по мен,

усещам с цялото си тяло!...

Преливам се в теб, ти се

преливаш във мен; смесваме се

 

като бои върху палитра,

за да се преродим в картината...

на щастието! Струим един във друг,

както пясъкът - във пясъчен часовник.

 

Вкусно е да бъдем заедно!...

 

                                                                2005г.

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??