Ръцете ти, полепнали по мен,
усещам с цялото си тяло!...
Преливам се в теб, ти се
преливаш във мен; смесваме се
като бои върху палитра,
за да се преродим в картината...
на щастието! Струим един във друг,
както пясъкът - във пясъчен часовник.
Вкусно е да бъдем заедно!...
2005г.
© Радослава Антонова Всички права запазени